Ajokauden päättäjäiset

Ajokauden päättäjäiset on mahdollisuus harrasteajoneuvojen omistajille tuoda näytteille menopelejään. Ne voi olla uusia tai vanhoja, tuunattuja tai kilpapelejä, työajoneuvoja. Eli ihan mitä tahansa.  Tuo ne rohkeasti tapahtumaan näytille ja tapaa samalla muita alan harrastajia!

Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä meidän moottorikerhon sivuilta tai Sinervän Leirinnän sivuilta.  Molemmat löydät myös Facebookista sekä Facebookissa Ajokauden päättäjäiset-tapahtumasivu.

Tulostettava aluekartta

Sponsoreina:

 

Metsä-Multia

 

Keskinäinen vakuutusyhtiö Pohjantähti

Aimo Pessinen puh. 0400 308287

 

Otto Motor Oy

 

 

Tuotteitaan myymässä mm:

Obelia Oy

Hopeaneuvos

Kapo Games Oy (lakuja ja muikkuja)

Tmi Tuomon Kaiverrus (kilpikaivertamo)

Myllypellon Ranchin hilloja

 

 

 

 

Otto Motor Oy

 

 

Ajokaudenpäättäjäiset 30.-31.8.2019

Multialla järjestetään jo kuudetta kertaa ajokauden päättäjäisiä elokuun viimeisenä viikonloppuna. Paikkana jälleen luonnonkaunis ja tapahtumaan hyvin sopiva Sinervän leirintä.

Tapahtuma on vapaa kaikenlaisille harrasteajoneuvoille ja merkeille. Näytteille saapuu mopoja, moottoripyöriä, autoja, kuorma-autoja, traktoreita, metsäkoneita, maamoottoreita, jne. Viime vuonna näytteille saapui kalustoa väliltä Hanko-Oulu.

Tänäkin vuonna olemme panostaneet lapsiperheiden viihtymiseen. Alueella on valvottu lapsiparkki ja ohjattua toimintaa.Paikalla on koko näyttelyn ajan lasten suosikki Super Sam leikittämässä lapsia. SuperSam oli muuten Kissaniemen päiväkodin valinta lasten esiintyjäksi.

Koska aikaisempina vuosina parkkipaikat ovat loppuneet leirintäalueen läheisyydestä, niin tänäkin vuonna on ilmainen non-stop linja-autokuljetus Multian keskustan ja leirintäalueen välillä.
Invaparkki ja kaksipyöräisten parkit sijaitsevat leirintäalueella.

Viime vuonna paikalle saatiin noin 200 laitetta ja yleisöä oli yli kaksituhatta

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Multian Moottorikerho ry.

Tapahtuman tuottaja toivottaa kaikki tervetulleeksi!
Reijo Tallgrén