Kemijärvi 7.3.2020

07.03.2020

Mk enduro kausi starttasi giantilla kemijärvellä

7.3 alkoi enduro kausi Kemijärvellä giantin merkeissä. Tiedossa oli yli 200km kilvan ajoa ja yli metri lunta, eli isoa pattia tiedossa.

1ek oli 46km ja starttas kovassa jännityksessä ja alku lähtikin hyvin käyntii kunnes noin puolessavälissä tuli pieni herpaantuminen ja kaaduin. epäonnekseni kaatumisen seurauksena kelkka rullasi puuta vasten siten että puu oli tukivartta vasten ja sitten alkoikin kaivuu hommat. Siinä menikin siellä metsissä hangessa kelkkaa repiessä tuhottoman paljon aikaa ja voimia... sain kuin saikin kelkan irti ja matka jatkui huollon kautta 2ek:lle.

2ek. Oli 62km ja sinne lähdin uudella yrityksellä ja kaivuu hommat jatku sielläkin mut maaliin päästiin sekin.

3ek oli 60km ja jatku kaivuu hommat ihan ek lopussa. Se rupes vähän harmittaan jo siinä kohtaa kun hyvin mennyt pätkä meni pilalle ihan lopussa omaan virheeseen. Siitä sitten sieltä päästyäni irti yleisön avustuksella sain pätkälle ajan ja siitä huoltoon, tankkaamaan ja kohti 4ek.

4ek. Se menikin ihan hyvin vaikka rupesi jo kuskilla oleen väsy kaikkien lumitöiden jälkeen mutta pätkä tuli ihan ok ja eikä tullu lumitöitä... lopputuloksissa olin 17.

kilpailu kaiken kaikkiaan meni siis penkin alle ja seuraavaan kisaan lähdetään parantamaan.

Kiitos kaikille jotka on menossa mukana:


Elekmerk
Sinikan Baari (kahvila korsu)
Multian moottorikerho
Fk-kuljetus
Keuruun kolarikorjaamo
Hannu kivinen ky
Silpuks ay
Terveisin. Juho jurvanen #10